ANKETA SSG-SLORI za obiskovalce

Dragi obiskovalci,

pošiljamo (spodaj in v priponki) prošnjo za sodelovanje pri anketi SSG/ Slori.

Če boste privolili, lahko:

-izpolnite polo v priponki in pošljete na press@teaterssg.com

-izpolnite direktno v sporočilu spodaj in pošljete na ta naslov v odgovor

-pošljete ime in telefon na ta naslov v odgovor

Hvala!

V Trstu, 1. 10. 2020

Dragi abonenti in obiskovalci SSG,

radi ustvarjamo za vas in smo ob vaši strani, da pa bi bilo vaše nadaljnje obiskovanje gledališča še prijetnejše, gledališka doživetja pa še boljša in kakovostnejša, smo se v vodstvu SSG odločili, da skupaj s Slovenskim raziskovalnim inštitutom (SLORI) izvedemo raziskavo, kjer bo vaše sodelovanje še kako potrebno, koristno in zaželeno.

Veseli bomo, če se boste na povabilo odzvali.

Namen ankete je preveriti priljubljenost gledališke umetnosti ter stopnjo zadovoljstva z abonmajskimi predstavami, izvenabonmajskimi dogodki in s storitvami SSG-ja.

Telefonsko anketiranje bomo začeli v oktobru 2020. Trenutno zbiramo telefonske stike abonentov in obiskovalcev za sestavo anketne skupine.

V ta namen vas vljudno prosimo, da nam posredujete svoje ime (brez priimka) in telefonsko številko ter nam tako omogočite izvedbo telefonskega intervjuja.

Te podatke bosta SSG in SLORI skupaj s pridobljenimi anketnimi podatki hranila in obdelala v anonimni obliki ter skladno z novo evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov 679/2016 (GDPR). Pridobljena imena in telefonske številke bomo takoj po izvedbi vseh telefonskih intervjujev izbrisali.

Ime (brez priimka): …………………………………………………………….

Telefon: ……………………………………………………………………………..

Vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

Danijel Malalan,

direktor Slovenskega stalnega gledališča

Devan Jagodic,

direktor Slovenskega raziskovalnega inštituta

 

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj