DANIJEL MALALAN direktor SSG za triletni mandat

DANIJEL MALALAN direktor SSG
SLOVENSKO STALNO GLEDALIŠČE IMENOVALO DIREKTORJA ZA TRILETNI MANDAT 

Upravni svet Slovenskega stalnega gledališča je na seji dne 24.05 imenovalo direktorja s triletnim mandatom, ki bo odslej vodil tržaško gledališče. 
Glasovanja na seji Us SSG dne 24.05 se nista udeležila predstavnica SSO (Svet Slovenskih Organizacij)-vzdržana- in predstavnik DSG (društvo Slovensko gledališče) – upravičeno odsoten. Rojen v Trstu, Danijel Malalan je gledališki, radijski in filmski igralec, pevec in voditelj. Diplomiral je na AGRFT v Ljubljani. Sodeluje z vsemi primorskimi in nekaterimi osrednjeslovenskimi gledališči. Vodi in oblikuje različne dogodke in prireditve. Redno sodeluje z raznimi televizijskimi in radijskimi postajami. Odigral je več filmskih vlog. Diplomiral je na Fakulteti za management Univerze na Primorskem v Kopru. Zaključil je tudi krajši magisterij -Art management na ESE-European School of Economics v Londonu. Ob igranju, je bil v tekoči sezoni  umetniški koordinator v Slovenskem stalnem gledališču v Trstu, za katerega je podpisal tudi naslednjo sezono, ki bo kmalu predstavljena.
danijel malalan.jpg
 

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj