LAIBACH

LAIBACH

LAIBACH
THE SOUND OF MUSIC TOUR 2016


LAIBACH ZNOVA NA TURNEJO PO “OKUPIRANI EVROPI”
V PETEK, 22. APRILA V SLOVENSKEM STALNEM GLEDALIŠČU V TRSTU!
ZAČETEK PREDPRODAJE V SREDO, 10. FEBRUARJA PRI BLAGAJNI GLEDALIŠČA

Začenja se predprodaja za tržaško etapo evropske turneje skupine Laibach. Naše pesmi, vaše sanje je naslov koncerta, s katerim se bo bend vrnil v veliko dvorano Slovenskega stalnega gledališča in sicer v petek, 22. aprila, ob 21. uri.
Ena najbolj enigmatičnih, preroških in v tujini najbolj priznanih slovenskih skupin, Laibach, se v januarju znova odpravlja na novo turnejo po Evropi, oziroma, kot pravijo sami, po “Okupirani Evropi” (spomnimo: prva Laibachova turneja po Okupirani Evropi se je zgodila davnega 1983, še v času hladne vojne, ko so meje in zidovi med državami še obstajale).
Na turneji bo skupina predstavila tudi del programa, ki ga je izvajala v Pyongyangu, dodala pa bo še nekaj novih interpretacij pesmi iz glasbenega filma ‘The Sound of Music’, kakor tudi nekaj svojih starejših skladb, iz obdobja albuma WAT, objavljenega leta 2003 (Now You Will Pay, The Great Divide, Das Spiel ist aus!), ki so danes, v času evropske begunske krize, spet zelo aktualne. Predprodaja pri blagajni SSG v ulici Petronio (od ponedeljka do petka z urnikom 10.00-15.00) bo odprta od 10. februarja.

Popolni seznam koncertov lahko najdete na: http://spectre.laibach.org/tour-dates/

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj