Krožna pot naprej

Začenja se ključno obdobje abonmajske kampanje Slovenskega stalnega gledališča. Plakati z novo, prikupno podobo sezone bodo od ponedeljka izobešeni v tržaškem mestnem središču, knjižice z detajli o celotnem abonmajskem in izvenabonmajskem programu so na voljo in blagajna je odprta vsak delovnik od 10.00 do 15.00 ure za informacije in vpis abonmajev.

V ponedeljek, 22. septembra, ob 11. uri bo gledališče priredilo tiskovno konferenco, namenjeno novinarjem, abonentom in vsem zainteresiranim, ki se želijo udeležiti tega dopoldanskega prvega srečanja z novim umetniškim vodstvom in prisluhniti predstavitvi vseh novosti v zvezi s programom in abonmajskimi paketi.

Na tiskovni konferenci bodo spregovorili predsednica upravnega sveta SSG Breda Pahor, ki bo podala nekaj besed o gledališki reformi stalnih gledališč, umetniški vodja Eduard Miler, ki bo predstavil svoje smernice in kratko obrazložitev programa sezone, ekipa gledališča pa bo podala vse potrebne informacije o dodatnih, novih uprizoritvah in projektih SSG-ja, o bogati izvenabonmajski ponudbi, o zanimivi konvenciji s tržaškimi in primorskimi gledališči in o možnosti »gledališke pokušnje« za nove obiskovalce tržaškega slovenskega gledališča. Med novostmi bo tudi spodbudna pobuda Primorskega dnevnika.

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj