KULTURNI DVOM-predstavitev nove sezone SSG

KULTURNI DVOM

NOVA SEZONA SLOVENSKEGA STALNEGA GLEDALIŠČA

vabljeni na predstavitev repertoarja 2018/ 2019

V PETEK, 15. JUNIJA 2018, OB 10.00

V KULTURNEM DOMU V TRSTU (ulica Petronio 4)

ne zamudite!

 

Kulturni dvom je tema nove sezone Slovenskega stalnega gledališča v Trstu. Besedna igra namiguje na sedež gledališča, ki bo v letu 2019 doživel temeljito obnovo, kot tudi na bistveno vprašanje o vlogi umetnosti v današnjem času.

Umetniški vodja Igor Pison je podpisal zanimiv in zelo raznolik repertoar hišnih uprizoritev in gostujočih predstav. Na odru Kulturnega doma se bodo zvrstili priznani umetniki, nagrajene uprizoritve, prikupne koprodukcije, ki bodo upoštevali svetovno in slovensko literaturo, posebnost večjezičnega teritorija in vprašanje manjšin. Ob dramskih predstavah bo program obogatil tudi glasbeni in plesni sklop, ki bo tokrat posebno bogat, tudi na področju opere in muzikla.

Podobo sezone, ki predstavlja misleca v okviru sodobne pop kulture, je ustvaril oblikovalec Andrej Pisani. Plakati v mestnem središču bodo od prihodnjega tedna vabili na začetek abonmajske kampanje in bodo uvedli v uradno predstavitev programa, ki bo v petek, 15. junija ob 10.00 v Kulturnem domu v ulici Petronio. Na predstavitev so ob novinarjih in avtoritetah vabljeni vsi zainteresirani obiskovalci gledališča.

Priložnost za odkrivanje vsebin nove sezone z besedami umetniškega vodje bo posebno dragocena, saj se bodo morali gledalci odločiti za abonma v krajšem času zaradi zgodnjega začetka sezone v drugi polovici septembra. V poletnem času bodo na voljo posebni popusti.


vabilo-tiskovna-slo1.jpg

Slovensko stalno gledališče –  web. www.teaterssg.com – Stiki z javnostmi : T. +39 040 2461369 – mail: press@teaterssg.com  

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj