Najboljši sedeži za STOLETJE MJUZIKLA? V četrtek, 1. oktobra!

STOLETJE MJUZIKLA

IZREDNA PONOVITEV Z ZGODNEJŠIM URNIKOM

V ČETRTEK, 1. OKTOBRA SE NADALJUJE NIZ PONOVITEV USPEŠNICE SSG

 

 

Petje in igranje v živo, ples, parada kostumov, projekcij in samih nepozabnih hitov so vsebine mednarodne koprodukcije Stoletje mjuzikla, s katero je Slovensko stalno gledališče odprlo novo sezono. Od četrtka do nedelje se bo predstava vrnila na oder Kulturnega doma v Trstu za prvi sklop ponovitev in bo, kot piše Sara Del Sal v gledališki zgibanki, »odlična priložnost za sanjarjenje, saj nam muzikal pomaga, da se počutimo bolje.« Od West side story do Moulin Rouge, od romantične My fair lady do rokovskega Jesus Christ Superstar, od mračnega Fantoma iz opere do pravljične Mary Poppins, se bodo največji junaki v zgodovini muzikala zvrstili na tržaškem odru z glasovi in interpretacijami igralcev Slovenskega stalnega gledališča (Lara Komar in Primož Forte), Gledališča Koper (Rok Matek in Anja Drnovšek) in SNG Nova Gorica (Patrizia Jurinčič in Jure Kopušar), katerim se pridružujeta še pevca Tinkara Kovač in Peter Gazdik. Glasbeni vodja predstave je Patrik Greblo, režiser pa Stanislav Moša.

Četrtkova, izredna ponovitev se bo pričela ob 19.uri, da bi odgovarjala zahtevam tistih gledalcev, ki se najraje vračajo iz gledališča v zgodnejših urah (bogato zasnovana predstava traja namreč dve uri in pol). Blagajna gledališča sprejema telefonske rezervacije na št. 040 2452616.

 

 

PONOVITVE:

četrtek, 1.oktober, ob 19.uri

petek, 2.oktober, ob 20.30 – A 2

sobota, 3.oktober, ob 20.30 – B 1, B 2

nedelja, 4.oktober, ob 16.uri C 2 (z avtobusnim prevozom)

petek, 9.oktober, ob 20.30 – – A 3

sobota, 10.oktober, ob 19.00 – B 3

nedelja, 11.oktober, ob 16.uri – C 3

v Veliki dvorani SSG

z nadnapisi

 

REZERVACIJA VSTOPNIC JE OBVEZNA

Blagajna SSG – od ponedeljka do petka od 10. do 14. ure: 040 2452616

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj