NEPOZABNA KAVA V GLEDALIŠČU- odprto srečanje za gledalce SSG

SLOVENSKO STALNO GLEDALIŠČE

NEPOZABNA KAVA V GLEDALIŠČU
Zgodbe, vtisi, misli, koncepti, pristopi, anekdote… …v pogovoru z režiserji, igralci, scenografi, kostumografi, glasbeniki.
v foajeju parterja Kulturnega doma v Trstu
(ulica Petronio 4)


v nedeljo, 7. januarja 2018
, ob 11.00

Peter Handke, LEPI DNEVI V ARANJUEZU
z vami bodo režiser Igor Pison in igralca Nataša Barbara Gračner ter Ivo Ban

Bliža se nova premiera Slovenskega stalnega gledališča, slovenska praizvedba poletnega dialoga Petra Handkeja LEPI DNEVI V ARANJUEZU. Od letošnje sezone imajo gledalci enkratno priložnost, da pred premiero, pobliže spoznajo vsebine predstave, predvsem pa umetnike, ki podpisujejo uprizoritev in izvedbo. Ob sproščeni nedeljski kavi v foajeju Kulturnega doma publika neposredno vstopi v umetniški proces in nato, še bolj doživeto in zavestno sledi predstavi. V nedeljo, 7. januarja ob 11.00 bodo zainteresirane gledalce pričakovali trije izjemno zanimivi umetniki: prvaka slovenske gledališke scene Nataša Barbara Gračner in Ivo Ban ter mednarodno uveljavljeni tržaški režiser Igor Pison, ki bo vodil pogovor.
Pison je tudi režiser predstave, ki govori o ljubezni in o partnerskih odnosih na zelo poseben način, z besedami Moškega in Ženske, ki se odločita za intimno izpoved ob pogovoru na vrtu. Pogovor v foajeju parterja, v kavarni Slovenskega stalnega gledališča, pa se bo razvil ne samo skozi vsebine Handkejevega besedila, saj bo moderator izkoristil prisotnost znamenitih gledaliških in filmskih igralcev za anekdote in zgodbe iz sijajne kariere teh dobitnikov najpomembnejših slovenskih gledaliških nagrad. Vstop je prost.

lepi dnevi v aranjuezu2.jpg
foto z vaje LEPI DNEVI V ARANJUEZU (foto: Luca Quaia)
Nataša Barbara Gračner, Igor Pison, Ivo Ban

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj