SUNSET BOULEVARD – nagradno predstavo lahko potrdite do 5. septembra!

Vabilo k abonmaju

NAGRADNA PREDSTAVA PRIHAJA…(če boste pravočasno potrdili)   

Andrew Lloyd Webber 
Sunset Boulevard 
Muzikal 

dirigent: Igor Vlajnić – režiserka: Renata Carola Gatica 
HNK Ivan pl. Zajc, Reka (z avtobusnim prevozom)

četrtek, 19. september, ob 19.00

v sodelovanju z Glasbeno matico 
 
  
Dragi abonenti,
v četrtek, 19. septembra bomo uvedli v novo sezono z ogledom nagradne predstave izven abonmaja, veličastnega muzikala SUNSET BOULEVARD v HNK na Reki. Simbolična cena vstopnice in prevoza za abonente SSG je 10 evrov.
Možnost ogleda (z avtobusnim prevozom) je opcija, ki jo je treba nujno potrditi, da vam lahko zagotovimo tako vstopnico kot tudi sedež na avtobusu.

 
sunset boulevard.jpg

Sunset Boulevard je ena najbolj grenkih zgodb o zakulisju hollywoodske filmske industrije. Nastala je kot scenarij za noir film leta 1950, muzikal pa je sledil leta 1993. Zgodba je zelo kritična do lažne zvezdnate fasade hollywoodskega firmamenta: govori namreč o minljivosti slave, točneje o zatonu slavne igralke nemega filma, ki jo prihod zvočnega filma porine v ozadje in pozabo. Uprizoritev je nastala znotraj narodnega gledališča, ki premore opero, balet, Hrvaško dramo in Dramma italiano.   

   
  GLEJ VIDEOhttps://www.youtube.com/watch?v=pcPekeyJnLM 

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj