TRIO VIVERE – četrtek, 29. novembra v KD Gorica

SLOVENSKO STALNO GLEDALIŠČE
ABONMA V GORICI
 
TRIO VIVERE
Matjaž Robavs, Aljaž Farasin, Gregor Ravnik

Kulturni dom Gorica
četrtek, 29. novembra 2018, ob 20.30

Pop-opera je uveljavljena zvrst, v kateri blestijo umetniki kot svetovno znani Andrea Bocelli ali mladi italijanski trio Il Volo, ki sta s svojo kombinacijo prikupnih pop melodij in opernega pevskega pristopa osvojila mednarodno občinstvo. V Sloveniji se s tem glasbenim področjem ukvarja Trio Vivere, ki ga sestavljajo trije izjemni vokalisti: Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Gregor Ravnik. Njihov repertoar zajema uspešnice iz žanrov zabavne, koncertne in operne glasbe. 
Robavs (protagonist muzikla Cvetje v jeseni in profesor na Akademiji za glasbo v Ljubljani) in Farasin (eden najbolj uveljavljenih slovenskih opernih pevcev) sta skupaj prepevala v triu Eroika, ki je decembra leta 2016, po 10-letnem, izjemno uspešnem delovanju, zaključil svojo pot s slavnostnim koncertom v razprodani dvorani Grand hotela Union v Ljubljani. Gregor Ravnik od lanskega leta prinaša svežino v novonastalo skupino s svojo mladostjo in šarmom ter izjemnim vokalom. 
Na koncertih Tria Vivere mnoge uspešnice zaživijo v sveži preobleki,  tudi skozi inštrumentalne spremljave na odru, kakor seveda tudi avtorska dela skladatelja in aranžerja Matjaža Vlašiča.
Trio bo v četrtek, 29. novembra, prvič nastopil v Gorici v okviru abonmajske sezone Slovenskega stalnega gledališča. Ta dogodek je nastal na pobudo Kulturnega doma Gorica, kjer se bo odvijal s pričetkom ob 20.30,  in ne predvideva avtobusnega prevoza.

https://www.youtube.com/watch?v=BwkUFyi-kXQ&fbclid=IwAR38–uIK9i0bgwLTQHtcCFZ415UJN3KfmSPWDpxte-7-KdRhk_4o0CchxA

vivere 2.jpg

www.teaterssg.com

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj