VAVČERJI SSG in POLETNA DEJAVNOST

SSG – PRIPRAVA NA POLETNO DEJAVNOST

IN VAVČERJI ZA ABONENTE 

 

  1. junija bodo gledališča na italijanskem ozemlju lahko ponovno odprla vrata, z upoštevanjem vseh veljavnih varnostnih predpisov. Druga faza vrnitve k normalnosti se je začela 3. junija, ko je osebje Slovenskega stalnega gledališča ponovno vstopilo v prostore Kulturnega doma in je začelo z vzdrževanjem in usposabljanjem dvorane in zakulisnih prostorov za vaje in predstave, ki bodo sledile kasneje.

Poletni čas omogoča namreč lažje upoštevanje obvezne razdalje in priporočeno delovanje na prostem, zato se slovensko gledališče pripravlja na nadpovprečno bogat poletni program. Ob premieri koprodukcije primorskih gledališč, pri kateri sodelujeta igralca Primož Forte in Lara Komar, bo gostovalo namreč v okviru Primorskega poletnega festivala in festivala Trieste Estate. Napovedana je tudi dodatna produkcija za sproščeno počutje, ki bo predstavljena v prihodnjih tednih.

Z vrnitvijo blagajniške službe bo gledališče lahko uredilo tudi vavčerje za abonente, ki so zaradi zaprtja zamudili abonmajske predstave ali niso izkoristili vstopnic. Blagajna SSG bo izdala vavčerje v vrednosti števila zamujenih dogodkov in v odnosu do cene specifičnega abonmaja (vse vrste abonmajev v Trstu, v Gorici in mladinski abonmaji). Obiskovalcem bo že v kratkem sporočena vrednost vavčerja, ki ga bodo lahko uporabili pri nakupu posameznih vstopnic ali za popust pri nakupu novega abonmaja.

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj