BODI GLEDALIŠČE! prestavljeno na kasnejši termin

SLOVENSKO STALNO GLEDALIŠČE

 

Branko Završan

Bodi gledališče!

režiserka: Ivana Djilas

 

SPREMEMBA TERMINA!

napovedana 24. novembra, bo na sporedu 23. marca 2023

 

V Slovenskem stalnem gledališču se je sezona pričela v veselem vzdušju, s polno dvorano in z zabavno glasbeno komedijo Nune v akciji! Po napovedih naj bi se abonmajska sezona nadaljevala v četrtek, 24. novembra s prvo predstavo Večernega sklopa, gostovanjem predstave SLG Celje Bodi gledališče! Žal pa bo nastop ekipe glasbeno-gledališke predstave prestavljen na kasnejši termin zaradi poškodbe v ansamblu. Poklon gledališču, gledališkim ustvarjalcem in publiki slovenskega igralca in glasbenika Branka Završana bo namreč na sporedu 23. marca 2023.

Celjsko gledališče bo ta teden vsekakor prisotno v Trstu, saj bo v soboto, 26. novembra ob 17.00 odprlo Družinski abonma z uspešnico Maček Muri. Družinski abonma je letos presegel pričakovanja z visokim številom prodanih abonmajev, ki bodo na voljo pri blagajni gledališča še do sobote.

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj