DRUŽINSKI ABONMA SSG – v soboto zadnja predstava!

SSG-DRUŽINSKI ABONMA

Mini teater Ljubljana, Novo kazalište Zagreb

KAKČEVE DOGODIVŠČINE

režiser: Ivica Buljan

 

sobota, 23. april, ob 17.00

v Veliki dvorani SSG

 

Družinski abonma Slovenskega stalnega gledališča bo v soboto, 23. aprila ob 17.00 dosegel letošnjo zadnjo postajo s predstavo na nenavadno temo. Kakčeve dogodivščine švedske avtorice Pernille Stalfelt je namreč zgodba, ki duhovito in zabavno ter brez zadržkov in tabujev pojasnjuje temo, ki otroke neverjetno zanima in zabava. Režiser Ivica Buljan se je v sodelovanju s kolektivom sonda3 – toni soprano ter z igralcem Joseom lotil intermedijskega projekta, ki obravnava oblike in uporabe gnojil, zaradi katerih cvetijo rožice in rastejo jagode. Dr. Ek in dž. Ekica bosta pospremila otroke skozi različne zgodbe, s katerimi se bodo naučili, da je urejena prebava zelo pomembna za zdravje, a tudi, da v nekaterih krajih sveta iz kakca gradijo celo hiše!

Koprodukcija ljubljanskega gledališča Mini teater in zagrebškega gledališča Novo kazalište bo na sporedu na Velikem odru in blagajna bo odprta uro pred začetkom predstave.

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj