LJUBEZENSKE PREVARE v ponedeljek v Gorici

SSG – SEZONA 2021 ZA GORICO

 

LJUBEZENSKE PREVARE

komično romantični muzikal

produkcija: Špas Teater

 

ponedeljek, 14. junija, ob 20.uri

v Kulturnem domu v Gorici

z italijanskimi nadnapisi

 

V tem prvem delu abonmajske sezone v Gorici Slovensko stalno gledališče govori o temperamentnih ženskah in o iskanju ljubezni na zelo različne načine.

Prva zgodba je bila tista modne oblikovalke Coco Chanel, ki je zaradi kariere žrtvovala velik del svojega zasebnega življenja, druga junakinja bo mlada protagonistka komično romantičnega muzikala Ljubezenske prevare, ki išče pravega partnerja, sledila pa bo 21. junija predstava po resnični zgodbi baročne slikarke Artemisie Gentileschi, ki je drago plačala uveljavitev kot umetnica in samostojna podjetnica.

V ponedeljek, 14. junija ob 20. uri bo Kulturni dom v Gorici prizorišče enkratnega gostovanja Špas Teatra z glasbeno predstavo Ljubezenske prevare. Avtor je Andrej Rozman Roza, režiser Žiga Flajnik, igralsko zasedbo samih znanih imen pa sestavljajo Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete.

Predstava obeta sentimentalne spletke v ritmu priljubljenih songov šestdesetih. Besedilo ponuja nekoliko drugačen pogled na ljubezen onkraj klasike in idealov. Protagonistka je Julija, hči plemiške krvi in aristokratskega okusa, ki je vpeta v dilemo prave izbire partnerja. Vir navdiha je pravljica obutega mačka, ki pa se bo v tem primeru zasukala čisto po svoje.

Predstava bo opremljena z italijanskimi nadnapisi in gledalci izven mestnega središča bodo imeli na voljo brezplačni avtobusni prevoz (postaje in urniki so objavljeni v medijih in na spletni strani gledališča).

Trajanje predstave: 1 uro 30 brez odmora

 

Vozni red brezplačnega avtobusa:

Doberdob, pred Občino v Doberdobu ob 18.55
Tržič, ul. San Polo št. 155 (pri Marketu IN’S) ob 19.05
Štivan, na avtobusni postaji, (po križišču, na cesti za Gorico) ob 19.10
Jamlje, na avtobusni postaji, ob 19.20
Gabrje, na avtobusni postaji, ob 19.30
Sovodnje, pri lekarni, ob 19.35

 

REZERVACIJA VSTOPNIC JE OBVEZNA

blagajna KD Go 0481 33288

 

www.teaterssg.com

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj