SLOVENSKO STALNO GLEDALIŠČE NA FESTIVALU KARSIART Z OTROŠKO USPEŠNICO PEDENJPED

Slovensko stalno gledališče bo tudi letos prisotno na Festivalu Karsiart, ki ga tradicionalno prireja Občina Devin-Nabrežina. Igralec SSG Primož Forte, ki je po kultnih pesmicah Nika Grafenauerja pripravil uspešno otroško predstavo Pedenjped, bo v četrtek, 1.septembra, ob 19.30 na dvorišču Štalce v Šempolaju zabaval otroke in jim z veseljem razkazal svoje pedenjcarstvo. Ko ga pridejo otroci obiskat jim nariše svojo družino, pokaže, kako v bitki igra generala, ker je junak, občasno se mu tudi kakšna stvar razbije in potem se hitro skrije pod odejo, da ga ne bi odkrila mama in oče. Rad je sladkarije, jih pušča vsepovsod, tako da se mu včasih kakšna lizika zalepi na hlače, ker jo je pozabil zalepljeno na stolu. Vse to je Pedenjped, tipičen pobalin, radoveden in družaben, ki ima vse lastnosti majhnih in veselih otrok.
Cenjno občinstvo obveščamo, da lahko otroci obiščejo Pedenjpeda tudi v primeru slabega vremena, saj se bo predstava selila v notranje prostore. Ponovitev otroške uspešnice Pedenjped nastaja v sodelovanju s SKD Vigred, ki je omogočilo uporabo društvenih prostorov.

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj