Informativa o zasebnosti

Copyright

Vsebina tekstov, ki so objavljeni na teaterssg.com, kjer ni izrecno zapisano, so zaščiteni na osnovi obstoječih zakonskih določil o avtorskih pravicah, ki jih predvideva Z. št. 633/1941 in naslednje spremembe ter dodatki. Prepovedano je celotno razmnoževanje preko interneta in kopiranje na katerokoli tiskovni material brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani Slovenskega stalnega gledališča, ne glede na končno uprabo. Dovoljeno je delno razmnoževanje in distribucija v obliki povzetka, pod pogojem, da:

Grafični elementi in kode HTML/XHTML so izključna last Slovenskega stalnega gledališča. Slovensko stalno gledališče si pridržuje vse pravice do neautorizirane uporabe ter nespoštovanja terminov in pogojev kopiranja lastnih vsebin.

Odgovornost

Založnik in druge osebe, ki sodelujejo pri razvoju, produkciji in hostingu, ali pri nabavi vsebin spletne strani, niso odgovorni za morebitne škode, izgube podatkov, nimajo odgovornosti zaradi izgubljenega zaslužka, prekinitve delovanja, ki so bili povzročeni ob uporabi vsebin spletne strani in informacij na teaterssg.com Vsi brandi ter logotipi, ki so iz informativnih in didaktičnih razlogov citirani na spletni strani Slovenskega stalnega gledališča, pripadajo legitimnim lastnikom.

Informativa o zasebnosti

Podatki, ki bodo fakoltativno posredovani na form ali na elektronsko pošto, bodo obdelani na osnovi Z. 196 iz dne 30. junija 2003 s strani Slovenskega stalnega gledališča.

Cilnost in kraj upravljanja podatkov

Na osnovi 7. in 13. čl. Zak. odloka 196/2003 vas obveščamo, da bo Slovensko stalno gledališče uporabljalo podatke, ki jih boste fakoltativno posredovali, s pomočjo elektronskih sredstev in z naslednjimi nameni:

  1. posredovanje zaželjenih informacij
  2. posredovanje komercialnih in promocijskih dejavnosti, vezanih na ponudbe in storitve Slovenskega stalnega gledališča, preko uporabe elektronske pošte, telefonskih številk (newsletter, promocijske dejavnosti, sporočila, komunikacija novih pobud in produktov)
  3. ankete o zadovoljstvu uporabnikov Posredovanje osebnih podatkov je fakoltativno. Vaše osebne podatke upravljajo zadolžene in autorizirane osebe našega podjetja ali pa eventualni sodelavci pri občasnih vzdrževalnih posegih.

Tipologije uporabnih podatkov

Podatki o surfanju

Programi spletne strani med normalnim delovanjem uporabljajo nekatere osebne podatke, ki jih predvideva internetni komunikacijski protokol. Ti podatki služijo samo za anonimne statistične raziskave o uporabi spletne strani ali za nadzorovanje korektnega delovanja. Takoj po analizi se brišejo.

Piškotki

Spletna stran ne prevzame osebnih podatkov namerno. Piškotke ne uporabljamo za pošiljanje osebnih informaciji in ne uporabljamo posebnih piškotkov za zasledovanje uporabnikov.

Način obdelave podatkov

Osebni podatki so obravnani z avtomatiziranimi sredstvi le za čas, ki je striktno potreben namenu, za katerega so bili izbrani. Posebno varnost vlagamo v to, da ne bi prišlo do izgube, nepooblaščenega dostopa ali do zlorabe podatkov.

Pravice zainteresiranega

Člen št. 7 Pravilnika o Privacy daje zainteresiranemu specifične pravice med temi:

Odgovornost za osebne podatke:

Teatro Stabile Sloveno-Slovensko stalno gledališče
Ulica Petronio 4, 34141 Trst, Italija

Odgovorni upravitelj osebnih podatkov na osnovi Z. 196 z dne 30. junij 2003, na katerega se lahko obrnite v primeru popravkov ali odpovedi, je Barbara Briščik. [email protected].

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj