SSG v Trstu in v Gorici

SLOVENSKO STALNO GLEDALIŠČE

 

Medved z miško na rami v bivši kinodvorani v Škednju

Ljubezenske prevare v Kulturnem domu v Gorici

Tovarištvo na vrtu Ljudskega doma v Trebčah

 

Premiera predstave Artemisia Gentileschi, priprava na poletna gostovanja in na festivale nista edini dejavnosti Slovenskega stalnega gledališča v mesecu juniju.

Otroci so bili v tem času v središču pozornosti tako v Trstu kot v Gorici, na Komigo baby in v sklopu tržaškega Družinskega abonmaja. Prav tako bo SSG poskrbelo za posebno doživetje, namenjeno najmlajši publiki, saj bo v četrtek, 10. junija, ob 13.45 ponovno zaživela uspešnica Medved z miško na rami, v prostorih bivše kinodvorane v Škednju. Dogodek je namenjen kulturni oživitvi dvorane, kjer je gledališče v polpretekli zgodovini intenzivno delovalo, in je hkrati znamenje pozornosti do šolske populacije, ki je bila posebno prizadeta v času pandemije.

Odrasle pričakujejo v prihodnjih dneh premiera in prve ponovitve uprizoritve na temo baročne slikarke avtorja in režiserja Lina Marrazza, v ponedeljek pa si bo goriško občinstvo ogledalo drugo predstavo abonmajskega programa, komično romantični muzikal Špas Teatra Ljubezenske prevare. Predstava Andreja Rozman Roze o iskanju ljubezni bo v Kulturnem domu v Gorici.

Na Tržaškem pa pričakujejo ponovitev predstave Bidovec-Tomažič: Tovarištvo Patrizie Jurinčič, ki bo v sredo, 16. junija gostovala na vrtu Ljudskega doma v Trebčah  v sodelovanju s SKD Primorec. V tem primeru je predhodna rezervacija vstopnic obvezna na št. 040 2452616 (od ponedeljka do petka od 10. do 14. ure).

Slovensko stalno gledališče

Miroslav Košuta/ Tadej Pišek

MEDVED Z MIŠKO NA RAMI

režiser, igralec, avtor priredbe: Tadej Pišek

četrtek, 10. junija, ob 13.45

Bivša kinodvorana v Škednju

*********

Slovensko stalno gledališče

ABONMA ZA GORICO

Andrej Rozman Roza

LJUBEZENSKE PREVARE

komično romantični muzikal

produkcija: Špas Teater

ponedeljek, 14. junija, ob 20.uri 

v Kulturnem domu v Gorici

rezervacije: 0481 33288

*********

Slovensko stalno gledališče

BIDOVEC – TOMAŽIČ: TOVARIŠTVO

režija in scenarij: Patrizia Jurinčič Finžgar

v sredo, 16. junija, ob 21.00

na vrtu Ljudskega doma v Trebčah

v sodelovanju s SKD Primorec

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj