Video poklon Marku Sosiču v slovo, na Rayplay in Youtube kanalu SSG

Ki od daleč ostajaš v naši bližini

 

NA RAIPLAY IN NA YOUTUBE KANALU SSG

 

Video projekt, s katerim sta Slovensko stalno gledališče in Kinoatelje počastila spomin na pisatelja in režiserja Marka Sosiča je ponovno dostopen na youtube kanalu SSG in bo odslej objavljen tudi na digitalni platformi Raiplay.

Poklon»Ki od daleč ostajaš v naši bližini« povezuje pričevanja in recitacije prijateljev in sodelavcev iz različnih držav, ki skupaj razmišljajo o dediščini priljubljenega glasnika kulture in etičnih vrednot brez meja.

Režiser in direktor fotografije je Radovan Čok, zasnovo pa je podpisala Diana Koloini. Oblikovalci poklona so Breda Pahor, Valentina Repini, Nataša Sosič, Guido Corso, Susanna Tamaro, Janko Petrovec, Martina Mrhar, Aleš Berger, Paolo Magelli, Dušan Šarotar, Vito Taufer, Irena Urbič, Aleš Doktorič, Goran Vojnović, Janusz Kica, Ahmed Burić, Radoš Bolčina, Nikla Petruška Panizon, Alessandro Mizzi, Ivan Zerbinati, Maurizio Zacchigna, Lučka Počkaj, Maria Grazia Plos, Adriano Giraldi, Primož Forte in Matija Rupel.


Video je opremljen s podnapisi, ki jih je treba nastaviti: najprej kliknemo na znakec zraven (levo) Nastavitev, nato kliknemo na Nastavitve, izberemo Subtitles (CC) in jezik podnapisov.

 

YOUTUBE SSG: https://www.youtube.com/watch?v=AODFpgyyEf0

RAIPLAYhttps://www.raiplay.it/video/2021/03/Rai-Slovenski-program-Marku-Sosiu-v-slovo-a306083c-23d5-4f83-bcdb-a595498a7879.html

 

Piškotki nam omogočajo, da analiziramo promet in delovanje naše spletne strani. Nastavitve piškotkov za našo spletno stran lahko kadarkoli spremenite. Zapri in nadaljuj